Skip links

Belföldi és nemzetközi közúti fuvarozás, komplex logisztikai szolgáltatás.

Üzemanyag szállítás

Az üzemanyagok szállítását 5-6 rekeszes, extra könnyű félpótkocsikkal végezzük, melyek kapacitása akár 40 m3. A környezet és az emberi egészség megóvása érdekében a töltések és lefejtések zárt rendszeren keresztül történnek. A pótkocsik kimérő szerkezetei korszerűek, OMH által hitelesítettek és a be ill. kirakodásnál is mérnek. Gépjárműveink áruvédelmi rendszerrel és valós idejű nyomkövető eszközökkel vannak felszerelve. Annak érdekében, hogy vevőink igényét maximálisan ki tudjuk elégíteni minden eszközünkhöz tartoznak tömlők és átmeneti csőidomok, valamint szivattyú rendszer a föld feletti tartályokba való fejtéshez, illetve egyaránt alkalmasak alsó és felső töltésre is. Ezenkívül rendelkezünk többek között Budapesti behajtási engedélyekkel is.

Bitumen szállítás

A bitumen szállításához speciális, egyterű, hőszigetelt félpótkocsikat használunk, melyek átlagosan 29 m3 kapacitással rendelkeznek. Nyerges vontatóink kompresszorral vannak felszerelve a föld feletti tartányokba, tárolókba történő lefejtésekhez. Járműveinken rendelkezésre állnak tömlők és átmeneti csőidomok is, alkalmasak zárt rendszerű töltésre és lefejtésre, valamint az alsó és felső töltés is egyaránt megoldott.

Nyersolaj szállítás

A nyersolaj szállításához használt speciális félpótkocsijaink mindegyike hőszigetelt, valamint 17 m3 kapacitással rendelkezik. Zárt rendszerű töltésre és lefejtésre egyaránt alkalmasak, ezenkívül az alsó és felső töltés sem jelent akadályt. Eszközeink mindegyike fel van szerelve a szükséges tömlőkkel és átmeneti csőidomokkal is.

Kén szállítás:

A kén szállítását hőszigetelt, egyterű félpótkocsikkal végezzük, melyek kapacitása 17 m3. Ezek a speciális felépítmények alkalmasak zárt rendszerű töltésre és lefejtésre, valamint alsó és felső töltésre egyaránt. Az alsó úton történő lefejtés esetében pótkocsijaink megfelelőek a túlnyomással történő lefejtéshez, valamint fűthető csonkkal vannak felszerelve, ezzel elkerülve az anyag megdermedését. Ezenkívül minden eszköz felszerelt tömlőkkel és átmeneti csőidomokkal.

Mélyhűtött cseppfolyós gázszállítás:

A mélyhűtött cseppfolyós gázszállításához speciális, egyterű, vákuumszigetelt félpótkocsikat használunk, melyek átlagosan 21t kapacitással rendelkeznek. A tartányok elektromos szivattyúval vannak felszerelve, amelyek alkalmasak a -1910C folyadék, a partnerekhez telepített szintén vákuumszigetelt tartályokba történő átfejtéséhez. Járműveken rendelkezésre állnak tömlők és átmeneti csőidomok, töltés és lefejtés minden esetben zárt rendszerű és nyomásszabályozással történik.
Szállított gáz típusok: nitrogén, oxigén, argon, szén-dioxid, dinitrogén-oxid

Szállítással érintett országok: