Logisztika

Teljes körű, magas hozzáadott értékű logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk az ellátási lánc minden tagjának. Megbízóink pontos és hatékony kiszolgálásának érdekében törekszünk a rendelkezésünkre álló erőforrások optimális kihasználására. Ezen kívül folyamatosan fejlesztjük minőségi szolgáltatásainkat, és korszerű technikai eszközöket, módszereket alkalmazunk.

Szolgáltatásaink

  1. Logisztikai szolgáltatások
  2. Nemzetközi és Belföldi fuvarozás

Nemzetközi kapcsolatok

Cégünk elsősorban közúti fuvarozással kapcsolatos tevékenységet végez, jellemzően Közép-Kelet-Európa érintett országaiban. Az Illés Logistics Zrt. leányvállalataként számos nemzetközi kapcsolattal rendelkezünk, ahol testvércégeink is segítségünkre vannak az egyes szállítási feladatok elvégzésében. Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban is saját tulajdonú vállalkozások működnek, így szoros szinergiákra építve tudjuk elvállalni a ránk bízott nemzetközi feladatokat is.

A legfontosabb üzletágaink a következők:

  • üzemanyag szállítás
  • bitumenszállítás
  • nyersolajszállítás
  • olvasztott kén és vegyi áruszállítás
  • mosott kő és kavicsszállítás
  • cement és poráru szállítás

A 2011-ben központosított szervezetünk hatékonyan tud válaszokat adni a nemzetközi szállítási igényekre is, így egyedülállóan gyors és pontos szolgáltatást tudunk biztosítani megbízóink részére.

Még 2012-ben bevezetésre kerül az a fuvaroptimalizáló szoftver, mely a változó prioritások mellett az újonnan érkező peremfeltételek feldolgozására is képes. A megbízásokat és megrendeléseket ilyen módon a lehető legpontosabban és leghatékonyabban tudjuk teljesíteni, emellett on-line kapcsolat segíti a diszpécserszolgálat és a járművek közötti kommunikáció folyamatosságát.

Belföldi fuvarozás

A West Bridge Kft tevékenységének legnagyobb részét a hazai Megbízók igényeinek kielégítése köti le. Évtizedes tapasztalatainkkal, a minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettséggel és magas fokú vevőközpontúsággal szeretnénk a professzionális megoldásokat ajánlani Vevőink számára.

Cégünk 1997-es alakulása után 2010-ig csak tartányos veszélyes áruszállítással foglalkozott, ezt követően bővült a szolgáltatási palettánk a mosott kő és kavicsszállítással. Éppen ezért sosem volt kérdés, hogy a biztonsági szempontokra a legnagyobb hangsúlyt kell fektetnünk. A 2006-ban megalakult HSEQ osztályunk azzal a céllal jött létre, hogy vezetői szinten képviselje az egészségvédelem, munkavédelem és a környezetvédelem vonatkozó előírásait illetve a vevői elvárásokat. Számos beruházást valósítottunk meg és fejlesztést vezettünk be az elmúlt években, melyek kollégáink biztonsága mellett az áruvédelemre is fókuszálnak.

Az ADR szakma legnevesebb képviselőinek közreműködésével szervezzük meg oktatásainkat, mely garanciát jelent a szükséges tudás és ismeretek elsajátítására. A biztonságos munkafolyamatok folyamatos ellenőrzésének eredményeként büszkék lehetünk a baleseti és egyéb káreseménnyel kapcsolatos mutatóinkra, melyet Megbízóink is rendszeresen vizsgálnak a szállítói auditok során.

A West Bridge Kft által végzett szolgáltatások

ÜzemanyagszállításÜzemanyag szállítás

45 db 40 tonnás és 10 db 25 tonnás szerelvénnyel és országos szinten 8 telephellyel állunk készen a feladatok elvégzésére.

A műszaki paraméterek lehetővé teszik az akár 37.000 liter üzemanyag szabályos szállítását is, emellett a kisebb méretű szerelvényekkel a nehezen megközelíthető célállomásokat is el tudjuk látni.

Szerelvényeink GPS nyomkövetése lehetővé teszi a folyamatos ellenőrzést, de a pontos pozíció meghatározása mellett számos egyéb érzékelő segíti az áruvédelmet (ajtónyitás érzékelők, maradékmennyiség szenzorok stb.)

 

 

 

BitumenszállításBitumenszállítás

20 db 40 tonnás járműszerelvény végzi a szállítási feladatokat.

Ezt az üzletágat méltán nevezhetjük nemzetközi feladatokra specializálódott szegmensnek. Németországtól Bulgáriáig, Lengyelországtól Olaszországig a régió összes országának érintésével végezzük a fuvarfeladatokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NyersolajszállításNyersolajszállítás

Jelenleg 5 db 40 tonnás szerelvénnyel fuvarozunk, de igény esetén hetek alatt bővíthető flottánk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kén szállításOlvasztott kén és egyéb vegyi áruszállítás

Olvasztott kén szállítását 2 db autóval végezzük napi szinten. Konzorciumi partnereink segítségével egyéb vegyi áruk szállítását is tudjuk vállalni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kavics szállításMosott kő és kavicsszállítás

Annak ellenére, hogy a legfiatalabb üzletág a West Bridge Kft tevékenységei között, az eltel 2 év alatt jelentős mennyiségeket sikerült elszállítanunk Megbízóink részére. Egyelőre 5 db 40 tonnás billenős saját eszköz áll rendelkezésre, de többször nagyobb kapacitások állnak rendelkezésre alvállalkozóink részéről.