Járműpark

A járművek beszerzésére és üzemeltetésére mindig nagy hangsúlyt fordított cégünk. A vontatók és a pótkocsik beszerzésénél rendkívüli tekintettel figyelünk az éppen aktuális ADR-, közlekedésbiztonsági-, műszaki-, kényelmi- és környezetvédelmi előírásokra, a jogszabályok esetleges változásaira, valamint a megrendelőink igényeire.

Flotta

A vontatóink beszerzésekor jelentős szerepe van a műszaki felszereltségnek. A kiválasztás során a legfontosabb szempont a legmodernebb futómű-, fék- és menetstabilizáló-borulást gátló rendszer (ABS, EBS, SMR, ASR, stb.), az aktuális környezetvédelmi osztályba besorolás és nem utolsó sorban a vezető fülkék komfortfokozata. Cégünk számára kiemelten fontos a megbízóinktól kapott megrendelések teljesítése, a bizalom, a veszélyes áruk biztonságos célba juttatása a legmegbízhatóbb járművekkel az emberi élet és a környezetünk megóvása mellett.

A pótkocsik beszerzésénél szintén fontos a megbízhatóság, számos új menetbiztonsági rendszer segíti a járművezetők munkáját. A legfontosabbak a fékezésnél közreműködő stabilizáló rendszer és a borulást gátló rendszer, amelyek szinkronban dolgoznak a vontató és a pótkocsi között, ezzel meggátolva a járműszerelvények felborulását és megcsúszását fékezéskor.

Ezen felül fő szempont a járműbeszerzéskor a saját tömeg csökkentése, a minél nagyobb raksúly elszállítása végett.

 

Üzemanyag szállításAz üzemanyag szállító járműveink a jelen kor követelményeinek és a megrendelőink elvárásainak eleget téve korszerű mérőberendezésekkel vannak felszerelve, amelyek képesek a betöltés után közvetlen megmérni a betöltött mennyiséget. Ezt a rendszert a West Bridge Kft. 2005-ben vezette be elsőként Magyarországon. A gépjárművezető képes azonnal meggyőződni a szállítólevélen szereplő- és a járműbe betöltött mennyiségekről, amely a szállítás teljes szakaszában nyomon követhető. A mérőberendezések egy monitoron mutatják kamránként és összesen a tényleges és 15°C fokra számított mennyiséget. Járműveink fel vannak szerelve szivattyú berendezésekkel, melyek képesek külső föld feletti tartályok feltöltésére, valamint a földalatti tartályokból az üzemanyagok felszivattyúzására is. Fuvareszközeink hasznos anyag befogadó képessége 37000 liter vagy 27 tonna.

 

NyersolajszállításBitumen-, nyersolaj-, valamint a kénszállító járműveink szintén műszakilag a legmodernebbek, hőszigetelésüknek köszönhetően napokon keresztül képesek megtartani a betöltött anyag hőmérsékletét. Szerelvényeink kompresszorral, szivattyúval ellátottak. Ezekkel a félpótkocsikkal képesek vagyunk olyan folyékony anyagot szállítani, amit az ADR előírásai 250°C-ig lehetővé tesznek. Járműveink hasznos terhelhetősége 25-26 tonna.

 

 

 

 

 

 

 

Billenős szállításA billenős járműveink kapacitása 27 tonna, űrmértékük 35 köbméter. Partnereink igényeinek megfelelően belföldi és nemzetközi fuvarozásban egyaránt részt vehetnek.